Over mij

Ik ben Firat Aras, getrouwd met Merei, we hebben twee dochters. Mijn passie is mensen op hun echtst te fotograferen. Zodat ze hun herinneringen altijd weer kunnen bekijken of met trots aan de wereld kunnen laten zien wie ze zijn. 

Verhalen in beeld

Foto’s zijn perfect om verhalen en emoties over te brengen. Mooie momenten worden blijvende herinneringen en goede portretten spreken boekdelen. Dat is wat me altijd heeft gefascineerd, de verhalen die de beelden vertellen. En dat is waarom ik fotografeer. Al 10 jaar.

“Je laat jezelf pas echt zien wanneer je je op je gemak voelt”

Hoe ik te werk ga?

Ik leef en lees me in. Want ik wil begrijpen hoe je wilt overkomen en wat je wil bereiken met de foto’s. Met behulp van een aantal tips of opdrachten zorgen we ervoor dat het denkwerk voorafgaand aan de fotosessie is gedaan.

Tijdens de fotosessie probeer ik een zo ontspannen mogelijke sfeer te creëren door iedereen op z’n gemakt te stellen. 

Ik hoor graag van je

Stuur me een bericht of bel me als je een vraag hebt, een shoot wilt plannen of een pakket op maat wilt samenstellen.

Mijn nummer is: nul zes 51213178

Mijn email: mailme@firatfotografie.nl

Meer zien van wat ik doe? Kijk op mijn Instagram account.

Wat anderen over mij zeggen:

“Firat zorgde voor een hele ontspannen sfeer tijdens de familieshoot en nam er echt de tijd voor. Onze kinderen gaan niet graag op de foto maar Firat stelde iedereen zo op zijn gemak dat ze er plezier in kregen. En dat is echt terug te zien in de foto’s. “

C.D.

“Firat heeft in onze eigen tuin prachtige foto’s geschoten van onze kinderen en het gezin. Tegelijk mooie portretfoto’s voor onszelf en een mooi collage voor aan de muur. Firat heeft een hele prettige en eigen manier om kinderen spontaan en toch authentiek vast te leggen. En bovenal uitstekende service en advies tot en met het verzorgen van prints voor aan de muur.”

L.R. 

“Met een goede sfeer en met een scherpe blik op licht & achtergrond setting heeft Firat bij ons 3 meerdere familie foto’s gemaakt als cadeau voor mijn moeder. Het werd zeer goed ontvangen, ze was tot tranen geroerd. Complimenten aan de fotograaf die ons zo ‘’eigen’’ heeft vastgelegd!!”

J.H.

image/svg+xml

Menu

Follow me