Events

Of het nou een zakelijk of privé evenement is, groot of klein, je wilt dat de sfeer van dat moment wordt vastlegt zoals die dan is. Zodat je bij het terugkijken van de foto’s het gevoel van dat moment herleeft of anderen die er niet bij waren dat gevoel juist geeft.

Elk evenement is anders, van bruiloft tot workshop, van bar mitswa tot launch event. Vandaar dat we eerst altijd contact hebben over wat wilt vastleggen.

Voor een dagdeel van 3 uur verslaglegging krijg je minimaal 90 bewerkte foto’s. De kosten hiervoor zijn €550,-. Prijzen zijn excl. btw en reis- & parkeerkosten.

Mocht je geïnteresseerd zijn of meer specifieke voorbeelden willen zien, neem dan contact met me op.

Voorbeelden & Reviews

Team Up Draait Door

TeamUp is het gezamenlijke programma War Child, Save the Children en UNICEF speciaal ontwikkeld voor kinderen. Om gevluchte kinderen weer structuur, stabiliteit en ontspanning te bieden gaan de TeamUp vrijwilligers naar opvangcentra om verschillende spel- en bewegingsactiviteiten te doen. De vaardigheden die kinderen bij TeamUp opdoen, zoals het omgaan met gevoelens, kunnen daarna gebruikt worden in het dagelijks leven. Tijdens deze “TeamUp-Date” werd in DWDD-stijl gepraat de over behaalde resultaten en de toekomst van TeamUp. Presentatrice Liesbeth Staats – journaliste en voormalig nieuwslezeres – liet samen met tafelgast Madeleine van Toorenburg (CDA) jongeren aan het woord over hun ervaringen met TeamUp. Daarnaast waren er gesprekken met beleidsmakers, experts en ervaringsdeskundigen.

Workshop in beeld – AddMen

Shoot voor de nieuwe website van AddMen (https://addmen.nl/). Het verzoek was om de interactie met de klant vast te leggen zonder daarvoor te poseren. Vandaar dat er gekozen is om de shoot te doen tijdens echte co-creatie sessie.

War Child – Peace Sessions

Wat anderen zeggen:

“Firat heeft een aantal projecten voor mij gefotografeerd. Hij zit vol met ideeën en draagt die spontaan aan. Zijn ontspannen houding en inhoudelijke interesse dragen bij aan het professionele  eindresultaat.”
Jose van den Berg – Buro Big www.burobig.nl

“Voor een festival op het strand van Scheveningen voor War Child was ik op naar een fotograaf. Firat heeft dit familie event op een toffe manier vastgelegd. De diverse workshops, de kids activiteiten en het entertainment zijn mooi afgebeeld en te gebruiken voor toekomstige events. “
Susanne Lunenburg
image/svg+xml

Menu

Follow me